ponedjeljak, 8. veljače 2016.

Kako postići da ovaj divni ljubimac (Feretka) miriše:


Kako postići da ovaj divni ljubimac (Feretka)  miriše:

Kako postići da ovaj divni ljubimac (Feretka)  miriše:
Tvorovi mogu biti smrdljive životinje! Ali, vi imate u sreću. Moguće je olakšati taj miris!
Jedini način na koji možete to utvrditi je doslovno staviti glavu u kavez i probati. Kako da to učinim? To je lakše nego što mislite. Dakle, slijedite ove jednostavne korake i  držanje za nos je stvar prošlosti!
Korak jedan: koristite  pelete od peći.
To se mora. Vi ćete biti zaprepašteni na dramatične rezultate. Peleti su jednostavno piljevine zbijene u pelete.


Kako ih koristiti? Jednostavano! Koristite baš kao što bi se mačka nosila. 

Od skupih marki do jeftinih marki, najbolje da bi ste se osloboditi od mirisa. 



Korak dva: Prehrambena preventiva
Smrdljiva hrana je jednako smrdljivi posip. Također, ako hranite svoje tvoriće višu kvalitetnom hranom oni će jesti puno manje nego ako ih hranite niže kvalitetetnom hranom. Manje krma manji smrad. Nemojte preskočiti navedeno za hranu. To će zapravo uštedjeti novac  kupite kvalitetnu hranu. 


TREĆI KORAK: priroda je čudo
 Priroda je čudo i sprej koji radi pomoću enzima te je bezopasan za životinje. On je na tržištu kao mrlja i neugodne mirise će maći. Može se posebno dizajnirana kupiti priroda koja je za tvorove.

 Četvrti korak: da se okupa ili ne da se okupa?

Tvorovi se ne trebaju kupati vrlo često. Kupka svaki mjesec ili dva je dosta.  Međutim, možda ćete morati kupati svog novog tvorića nedugo nakon što ga donjeli kući, jer bi  mogao "mirisati" pretjerano. Sve u svemu, manje kupke bolje. Svaki put kada se okupa vaš tvor dobija guljenje kože svojih ulja i ulja će se vratiti jača. Dakle, iako je vaš tvor miriše nakon kupanja, to neće biti dugo  jer će se smrad vratiti još gore nego prije. Kupati samo  tvorića ako je potrebno.

Peti korak: Promjena posteljine
Tvorovi su uljne životinje. To je dio onoga što daje tvoru miris poput lasice. Kao što možete zamisliti, sve one deke koje imate u kavezu imaće miris  kao tvorić.Moraju se prati.  Pokrivači su   najbolja platforma za korištenje. Izrežite neke stare plahte ili odjećuu i staviti da ima u svom kavezu. Sjetite se samo za promjenu posteljine jednom tjedno i oprate  krevete.
Sam tvorić će mirisati poput lasice, bez obzira na sve. Baš kao što pas miriše kao pas, konj miriše kao konj, i mačka smrdi poput mačke. Lasice će mirisati poput lasice! Ako Vam to stvarno smeta kupite za  dotjerivanje / osvježavajući sprej. Tvororić će mirisati ugodnije. Ovo je bolje od kupanja jer neće isušiti kožu svojih ulja.